Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wint eenvoudig van Heracles


20 april 2008 - Ajax kon vanmiddag kampioen worden indien Vitesse zou stunten tegen PSV en de Amsterdammers zelf zouden winnen. Ajax had vanmiddag zelf weinig moeite met Heracles en zette de ploeg uit Almelo met 5-1 aan de kant. Doordat PSV in Arnhem wist te winnen was er geen kampioensfeest in Amsterdam.

Binnen een half uur spelen had Ajax al een 3-0 voorsprong in handen. Na vier minuten opende Luis Suarez de score en via Kenneth Perez en uiteraard Klaas Jan Huntelaar liep Ajax verder weg. De 3-0 betekende in de Amsterdam ArenA ook de ruststand.

Vlak na rust deed Heracles via Klavan iets terug. Ajax was na rust niet meer zo flitsend als in het eerste half uur. Met enkele ingrepen kreeg Koster zijn ploeg weer aan het voetballen en dat resulteerde in twee goals. Kenneth Perez maakte zijn tweede goal van de middag terwijl John Heitinga de andere treffer voor zijn rekening nam.

Na het laatste fluitsignaal kreeg Ajax te horen dat PSV in Arnhem had gewonnen en daarmee opnieuw kampioen is geworden. Er werd nog wel uitgebreid afscheid genomen van John Heitinga die komend seizoen bij Atletico Madrid zal gaan spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!