Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Diangi Mutusiwa kiest voor FC Den Bosch


21 april 2008 - Diangi Mutusiwa speelt komend seizoen voor FC Den Bosch. De 22-jarig aanvaller komt transfervrij over van FC Omniworld waar hij besloot zijn aflopend contract niet te verlengen. De international van Angola tekende in Den Bosch een contract voor twee seizoenen.

Mutisiwa maakte vorig jaar zomer de overstap van de zondagamateurs van Argon waarmee hij algeheel kampioen van Nederland werd. In zijn eerste seizoen in het betalad voetbal scoorde de aanvaller 11 keer in 29 duels.

De aanvaller maakte in zijn eerste seizoen bij Omniworld een grote indruk. Mutisiwa zou zelfs zijn debuut maken voor het nationale team van Angola maar viel net buiten de boot voor de selectie van de Africa Cup. Mutisiwa is in Angola geboren maar woont sinds zijn kleutertijd in Nederland.

Eerder contracteerde FC Den Bosch al Yoann de Boer (FC Eindhoven), Samuel Scheiman (Kozakken Boys) en Adnan Barakat (Cambuur). Tegenover de komst van deze vier spelers vertrekken sowieso Paul Beekmans (Cambuur) en Barry Maguire (FC Utrecht). Voor Maguire ontving FC Den Bosch een transfersom.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!