Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emnes wil contract niet verlengen


21 april 2008 - Marvin Emnes zal zijn contract bij Sparta Rotterdam niet laten openbreken en verlengen, zo meldt RTV Rijmond. De clubleiding van Sparta had Emnes graag voor langere tijd willen vastleggen. Emnes, die nog een contract heeft tot de zomer van 2010, staat in de belangstelling van verschillende clubs uit binnen- en buitenland.

De negentienjarige Emnes brak dit seizoen pas echt door bij Sparta Rotterdam. Niet voor niets zitten een groot aantal clubs op het vinkentouw en deed SC Heerenveen al een bod van tussen de drie en vier miljoen euro.

Sparta kan mogelijk overwegen om deze zomer de jeugdinternational al te verkopen. Volgend jaar zomer loopt het contract van Emnes nog maar een jaar door en zal de afkoopsom fors lager liggen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!