Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Vlemmings als assistent


22 april 2008 - Feyenoord heeft zich bij NAC Breda officieel gemeld voor Leon Vlemmings. De huidige assistent-trainer van NAC Breda zou in eenzelfde rol ook bij Feyenoord aan de slag kunnen gaan. Vlemmings moet de eerste assistent gaan worden van Gertjan Verbeek, ondertussen zou John Metgod uit Rotterdam vertrekken.

Onlangs verlengde de clubleiding van NAC Breda het contract met Vlemmings nog voor vijf seizoenen. In Breda ziet men Vlemmings als devormgever van het huidige succes en niet Ernie Brandts warvan het contract niet werd verlengd.

'Het klopt dat Feyenoord zich bij NAC heeft gemeld,' bevestigt Vlemmings in het Algemeen Dagbblad. 'Het is echter niet zo dat ik al met Feyenoord in gesprek ben. Inhoudelijk wil ik er verder niet te veel over zeggen. Behalve dat ik met mijn volle verstand een vijfjarig contract heb getekend bij NAC. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin.'

Feyenoord voerde de afgelopen week ook al gesproken met Hendrie Kruzen. Het is eventueel mogelijk dat Verbeek naast Vlemmings dus ook Kruzen als assistent zal krijgen.

Foto Orangepictures.nl: De huidige technische staf van NAC Breda. Van lins naar rechts John Karelse, Ernie Brandts en Leon Vlemmings.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!