Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gomes legt bom onder PSV


22 april 2008 - Heurelho Gomes lijkt zijn langste tijd in Eindhoven te hebben gehad. De Braziliaanse doelman lijkt een vertrek bij PSV te gaan forceren om de kampioen van de afgelopen vier seizoenen te verruilen voor een club uit de Engelse Premiership.

Morgen verschijnt er in Voetbal International een interview met Gomes waarin de Braziliaanse doelman zou hebben gesteld 'Reker eruit of ik eruit.' Het is al langer duidelijk dat Gomes niet door een deur kan met de algemeen directeur van PSV, in december haalde de doelman eveneens in Voetbal International ook al uit naar Reker.

Mogelijk dat dit een vooropgezet plan is om een vertrek uit Eindhoven te forceren. Tottenham Hotspur zou bereid zijn diep in de buidel voor Gomes te tasten. Het is echter wel de vraag of men bereid is de gelimiteerde transfersom van 14,5 miljoen euro op tafel te leggen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!