Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax heefst eerste versterking bijna binnen


22 april 2008 - Marco van Basten heeft bijna zijn eerste versterking als clubcoach binnen. Geen speler die net buiten de boot valt bij een Europese topclubs zoals AC Milan, FC Barcelona of Arsenal maar een 23-jarige aanvaller met zowel een Argentijns als een Kroatisch paspoort: Dario Cvitanich.

Het Argentijnse Banfield schrijft op haar eigen website dat de club met Ajax een akkoord heeft bereikt over een transfersom van 6,5 miljoen euro. Deze week zal Cvitanich nog een medische keuring ondergaan in Amsterdam alsmede onderhandelen over een contract voor meerdere seizoenen.

Cvitanich kan op verschillende posities in de aanval uit de voeten maar ook zeker achter de centrumspits, waarschijnlijk de beoogde positie die de speler bij Ajax zal moeten gaan invullen. Cvitanich scoorde in 75 competitieduels 24 doelpunten voor Banfield.

Naast Ajax had ook het Spaanse Espanyol concrete belangstelling maar Cvitanich gaf de voorkeur aan de Amsterdammers. Tot dusver heeft Ajax weinig plezier gehad van haar Argentijnse aankopen. Ivan Gabrich is een van de grootste miskopen uit de clubgeschiedenis terwijl ook Mauro Rosales in Amsterdam niet wist door te breken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!