Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal bekeek Argentijnse aanvaller


22 april 2008 - Louis van Gaal zat afgelopen weekend niet op de bank bij het competitieduel tussen AZ en Sparta. De oefenmeester verbleef in het buitenland om een speler voor AZ te scouten. Naar nu blijkt was Van Gaal samen met technisch directeur Marcel Brands aanwezig bij het Argentijnse competitieduel Independiente-Banfield voor German Denis.

De 26-jarige Denis scoorde vorig seizoen namens Indepediente tot maar liefst zeventien doelpunten in de Argentijnse competitie. Nu staat de teller voor Dennis al op tien goals. In het comeptitieduel met Banfield (3-0) gaf hij de assist voor de openingstreffer en zou zelf nog een strafschop benutten.

De aanvaller, die ook in de belangstelling staat van het Italiaanse Torino, maakte in oktober zijn debuut voor het nationale team van zijn land.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!