Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijke spelen in playoffs


22 april 2008 - In de eerste ronde van de playoffs voor promotie/degradatie waren nog geen winnaars. Zowel Top Oss - Helmond Sport als Go Ahead Eagles - ADO Den Haag eindigden in een gelijkspel.

Bij Go Ahead Eagles - ADO Den Haag was Lex Immers voor de ploeg uit de Residentie de gevierde man. De invaller voorkwam in het laatste kwartier een nederlaag. Achmed Ahahaoui had de thuisploeg in een eerder stadium op voorsprong gezet, de ploeg uit Deventer liet het echter na om verder weg te lopen.

Top Oss kwam op eigen veld tot tweemaal toe op achterstand. Na 58 minuten kwam Helmond Sport op voorsprong door een goal van Marc Hocher. Moutawakil zorgde al snel voor de gelijkmaker maar na 61 minuten was het Van Leerdam die Helmond Sport opnieuw op voorsprong zette. Diep in blessuretijd was het Charles Kazlauskas die TOP Oss op 2-2 zette.

Zaterdag zijn de returns. In de eerste ronde van de playoffs gaat het om twee wedstrijden. In de tweede en derde ronde gaat het om het resultaat over twee dan wel drie wedstrijden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!