Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dordrecht neemt afscheid van Zijm en Rijnvis


23 april 2008 - FC Dordrecht neemt aan het einde van het seizoen afscheid van de huurlingen Sieme Zijm en Kevin Rijnvis. Beide spelers kwamen in de winterstop op huurbasis over van respectievelijk Excelsior en AZ.

Zijm heeft nog een doorlopend contract bij Excelsior maar lijkt zijn loopbaan te vervolgen bij Cambuur dat volgend seizoen hoge ogen wil gooien in de Jupiler League. Het is onbekend wat Kevin Rijnvis zal doen, de doelman heeft bij AZ een aflopend contract.

FC Dordrecht hoopt wel verder te kunnen met Marcel van der Sloot en Nassir Maachi. Op korte termijn zullen hiervoor gesprekken plaatsvinden met respectievelijk De Graafschap en FC Utrecht. Indien De Graafschap degradeert naar de Jupiler League is het voor te stellen dat Van der Sloot komend seizoen gewoon in Doetinchem speelt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!