Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pieters ziet niets in overgang naar Hertha


24 april 2008 - Hertha BSC heeft tevergeefs bij Erik Pieters aangeklopt. De Duitse subtopper had de linksback van FC Utrecht en Jong Oranje naar Duitsland gehaald maar Pieters voelt niets voor een overgang naar de Bundesliga.

De negentienjarige Pieters in De Telegraaf: 'Het is heel erg mooi als je door zo'n club wordt gevolgd, maar ik denk dat het niet verstandig is om nu al naar het buitenland te gaan', aldus de linksback. 'Volgens mij is het logischer om eerst te kijken of ik de stap naar een Nederlandse topclub kan maken en daar kan meedraaien.'

Pieters heeft bij FC Utrecht nog een contract tot en met de zomer van 2011. Eerder werd de linksback ook al in verband gebracht met PSV, de interesse werd tot dusver nog niet concreet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!