Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gill Swerts voor vier jaar naar AZ


24 april 2008 - Gill Swerts speelt met ingang van komend seizoen voor AZ. De 25-jarige Belg komt transfervrij over van Vitesse waar hij een aflopend contract heeft. In Alkmaar tekende Swerts een vierjarig contract. AZ ziet Swerts als speler die invulling kan geven aan de rechtsbackpositie.

De drievoudig Belgisch international speelde tot dusver 179 duels in het Nederlandse betaalde voetbal. Via de jeugdopleiding van Feyenoord belandde de speler bij Excelsior. Na een korte terugkeer bij Feyenoord belandt hij nu via ADO Den Haag en Vitesse weer bij een topclub in Nederland, AZ.

'Gill is een speler die al een tijd op onze verlanglijst stond', zegt directeur Voetbalzaken Marcel Brands. 'Hij was extra interessant vanwege zijn transfervrije status. Gill is een voetballer die opvalt door zijn mentaliteit en nooit aflatende strijdlust. Na het wegvallen van Gretar Steinsson als rechtsback, is hij het juiste type speler voor die positie bij AZ.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!