Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Peter van den Berg langer bij Den Bosch


24 april 2008 - Peter van den Berg plakt nog een seizoen aan zijn loopbaan vast. De inmiddels 36-jarige verdediger verlengde zijn aflopende contract bij FC Den Bosch voor een seizoen.

'Peter is de nestor van de groep, topfit, en hij heeft dit seizoen tot onze volle tevredenheid gefunctioneerd zowel op het veld als in de kleedkamer. Met zijn ervaring speelt hij een belangrijke rol in de spelersgroep. Daarom zijn we blij dat deze routinier ook komend seizoen onze clubkleuren verdedigt', aldus manager voetbalzaken Fred van der Hoorn,

De in Rotterdam geboren verdediger kwam eerder uit voor SV Lombardijen, Excelsior, Cambuur Leeuwarden, AZ, RKC Waalwijk, Feyenoord en Vitesse. Sinds het seizoen 2006-2007 speelt Van den Berg voor FC Den Bosch. In totaal speelde Van den Berg 408 competitiewedstrijden in het betaalde voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!