Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht laat Maachi gaan


26 april 2008 - Nassir Maachi keert niet terug bij FC Utrecht. De aanvaller werd dit seizoen door FC Dordrecht gehuurd van de Domstedelinen maar in de Jupiler League wist de speler onvoldoende indruk te maken om terug te keren. Utrecht werkt mee aan een transfervrije overgang van Maachi naar Cambuur Leeuwarden, de speler had in de Domstad nog een contract tot de zomer van 2009.

'We hebben hem afgelopen seizoen wel gevolgd, bij FC Dordrecht. Hij begon er goed, maar dat niveau heeft hij niet vast kunnen houden,' aldus de technisch manager van FC Utrecht, Piet Buter.

Eind Oktober 2005 leek Maachi een grote toekomst bij FC Utrecht tegemoet te gaan. Zijn debuut luisterde de aanvaller op met twee goals daarmee speelde hij een belangrijke rol in de 4-1 overwinning van zijn ploeg tegen RBC Roosendaal. Zijn ontwikkeling zette mede door een aantal blessures echter niet door. Begin dit seizoen werd dan ook besloten dat Maachi kon worden verhuurd aan FC Dordrecht.

Maachi zal nu hoogstwaarschijnlijk een tweejarig contract gaan tekenen bij Cambuur. De Friese ploeg baarde eerder al op zien door Danny Guijt (RBC Roosendaal), Paul Beekmans (FC Den Bosch) en Ruud ter Heide (AGOVV Apeldoorn) te contracteren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!