Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Raaij: PSV heeft types als Lemic nodig


26 april 2008 - Harry van Raaij heeft zich gemengd in de discussie rond de Servische voetbalmakelaar en vertrouwenspersoon Vlado Lemic. De oud-voorzitter van PSV stelde in het Algemeen Dagblad dat PSV dit soort personen nodig heeft om haar eigen ambities te verwezenlijken, spelen om het kampioenschap en overwinteren in Europa.

'Je moet zulke mensen natuurlijk niet te veel invloed op je beleid laten hebben. Als veel belangrijke mensen aan één man zijn verbonden, moet je daar zorgvuldig mee omgaan. Aan de andere kant heb je mannen als Lemic nodig. Ze hebben een belangrijk netwerk. Je moet ermee leren leven', aldus Van Raaij in het Algemeen Dagblad.

PSV-directeur Jan Reker verwijt Lemic dat hij zowel als vertrouwenspersoon / zaakwaarnemer van een groot aantal spelers van PSV rondhangt op het trainingscomplex van de Eindhovenaren en dan weer als adviseur van de directie optreedt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!