Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO en Helmond Sport naar volgende ronde


27 april 2008 - ADO Den Haag kan nog altijd promoveren naar de Eredivisie. De club uit de Residentie won met 3-0 van Go Ahead Eagles en dat was ruim voldoende na het 1-1 gelijke spel in Deventer. Ook Helmond Sport gaat door naar de volgende ronde, het schakelde TOP Oss uit.

ADO Den Haag - Go Ahead Eagles 3-0
ADO Den Haag won vrij overtuigend van Go Ahead Eagles. Al vroeg in het duel opende Hans van de Haar in Den Haag de score. Diep in de tweede helft liep ADO Den Haag verder weg van de Eagles door goals van Yuri Cornelisse en Richard Knopper. Go Ahead Eagles eindigde het duel met een man minder door een rode kaart van Robbert Maruanaya.
In de tweede ronde staat er nu een treffen op het programma tussen ADO Den Haag en VVV Venlo. Interessant aan het affiche is dat VVV-trainer Wetzel volgend seizoen aan de slag gaat als trainer van ADO Den Haag.

Helmond Sport - TOP Oss 3-0
Marc Hocher was opnieuw zeer belangrijk voor Helmond Sport. Nadat hij eerder deze week al in Oss de score had geopend bij het 2-2 gelijke spel, scoorde de middenvelder vandaag tweemaal in het eigen stadion. John Nieuwenburg scoorde tussendoor ook nog een goal en daarmee won Helmond Sport met 3-0 van TOP Oss. In de volgende ronde wacht nu De Graafschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!