Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord viert feest na bekerwinst


27 april 2008 - Feyenoord staat morgen op de Coolsingel. De ploeg van Bert van Marwijk legde voor de elfde keer in de historie beslag op de KNVB Beker. In De Kuip werd Roda JC met 2-0 verslagen, de stand was al bij rust bereikt.

De competitie eindigde voor Feyenoord ronduit teleurstellend in het jaar dat de club haar honderdjarig bestaan viert. Met de bekerwinst krijgt het jubileumjaar haar glans en dat hoort nog altijd bij een volksclub als Feyenoord.

Aan de kant van Feyenoord begon Roy Makaay op de bank. De ervaren aanvaller werd nog niet fit genoeg bevonden om de negentig minuten vol te maken. Michael Mols maakte zijn opwachting in het eerste elftal. Aan de andere kant maakte Roda JC wel gebruik van Andres Oper die ook voor langere tijd aan de kant stond met een achillespeesblessure.

Al na acht minuten spelen opende Feyenoord de score. Tim de Cler speelde Luigi Bruins in de diepte aan die op zijn beurt vervolgens Landzaat wist te bedienen. De routinier wist wel raad met deze kans en schoof de bal binnen. Nog geen minuut later ontsnapte Feyenoord nadat scheidsrechter Van Hulten een strafschop had moeten toekennen aan Roda JC.

Feyenoord bleef voetballen, al was dat niet van een hoogstaand niveau, en kwam uiteindelijk ook op 2-0. Jonathan de Guzman wist met een solo-actie de Roda-defensie open te rijten en zijn ploeg een grotere voorsprong te bezorgen. Feyenoord liet hierop de teugels vieren en geloofde het wel. De zege kwam ook in de tweede helft niet meer in gevaar en zo kon Feyenoord de beker pakken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!