Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alves morgen in Nederland voor getuigenverhoor


28 april 2008 - Afonso Alves is morgen (dinsdag) weer even in Nederland. De huidige aanvaller van het Engelse Middlesbrough komt naar Zeist om op de kantoren van de KNVB een eerste getuigenverhoor te ondergaan evenals zijn broer in de slepende kwestie rond de Braziliaan en AZ.

De nieuwe advocaat van Alves, E. Kingma, verklaarde dat maandag in een persbericht. Dinsdag om 16.00 uur zal de arbitragecommissie van de KNVB zich buigen over het verzoek van Kingma om de ontbindende voorwaarde in het 'conceptcontract' tussen Alves en AZ rechtsgeldig te verklaren.

Indien het kamp Alves deze zaak zal winnen, wordt de lopende arbitragezaak van AZ tegen de Braziliaans overbodig. Alves zal morgen samen met zijn broer om 19.00 uur een verhoor ondergaan, een tweede verhoor staat voor 19 mei op de rol.

Foto: Alves viert feest na weer een doelpunt voor Heerenveen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!