Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord viert bekerwinst met fans


28 april 2008 - Op een ongewoon tijdstip (12.30 uur) vierde de selectie van Feyenoord de bekerwinst op het bordes van het stadhuis van Rotterdam op de Coolsingel. Ondanks het ongewone tijdstip was het nog bijzonder druk, ruim 25.000 fans wisten de weg naar de Coolsingel te vinden.

Lang duurde balkonscene echter niet. Nadat Lee Towers met een aantal liedjes de fans in de juiste stemming bracht, kwamen de speler op het balkon. Na ongeveer een half uur ging de selectie weer naar binnen. De gemeente Rotterdam had vooraf vastgestel dat alles om 13.00 uur weer afgelopen moest zijn zodat de winkels een half uur later gewoon open konden gaan.

Er hebben zich geen vervelende relletjes voorgedaan. Wel arresteerde de politie vier mensen vanwege het afsteken van vuurwerk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!