Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ eist 7,5 miljoen van Alves


29 april 2008 - AZ eist een schadevergoeding van maar liefst 7,5 miljoen euro van Afonso Alves. AZ is van mening dat Alves contractbreuk heeft gepleegd door na de ondertekening van een concept-contract bij de Alkmaarders naar Middlesbrough te verkassen.

Advocaat Eric Vile kwam vandaag (dinsdag) met deze eis tijdens de voortzetting van de arbitragezaak tussen AZ en Afonso Alves op de kantoren van de KNVB in Zeist. 'Wij vorderen dit bedrag op basis van de FIFA-regels', aldus Vile.

Op 23 december tekende Alves een conceptcontract bij AZ, eind januari verruilde de aanvaller echter Heerenveen voor het Engelse Middlesbrough. De arbitragecommissie zal zich eerst buigen over het verzoek van de advocaat van Alves, de heer Kingma, om de ontbindende voorwaarde in het concept-contract tussen Alves en AZ rechtsgeldig te verklaren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!