Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente vrijwel zeker van finale playoffs


29 april 2008 - FC Twente is vrijwel zeker van een plaats in de finale van de playoffs voor de voorronde van de Champions League en dan ook zeker van Europees voetbal. In de eerste wedstrijd tussen FC Twente en NAC Breda wonnen de Tukkers met 3-0. NAC Breda eindigde het duel met negen spelers.

FC Twente speelde vanavond in Emmen een 'thuiswedstrijd' aangezien er niet in het Arke Stadion gevoetbal kon worden. NAC Breda bleek geen partij. Rob Wielaert, Romano Denneboom en Stein Huysegems maakte de drie goals. De score had hoger kunnen zijn maar de paal stond meerdere malen in de weg. NAC Breda eindigde het duel ook nog eens met negen man door rode kaarten van Mtiliga en Stam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!