Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans voelt niets voor FC Twente


1 mei 2008 - FC Twente had gehoopt Ron Jans vast te kunnen leggen als opvolger van de naar Schalke vertrokken Fred Rutten. De trainer van FC Groningen heeft de aanbieding van FC Twente echter afgeslagen.

'De belangstelling van FC Twente heeft me enorm gestreeld. Ik beschouw het als een waardering voor mijn kwaliteiten en vind FC Twente ook een heel mooie club, maar ik heb besloten bij FC Groningen te blijven', aldus Jans in het Dagblad van het Noorden.

Jans is bezig aan zijn zesde seizoen als trainer van FC Groningen en de oefenmeester ziet nog altijd perspectief. 'Wij willen ons deze zomer weer gaan versterken en van die groep wil ik ook graag weer deel gaan uitmaken.' Jans heeft in Groningen nog een contract tot en met het seizoen 2009/2010.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!