Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior wil door met Lokhoff


1 mei 2008 - Ton Lokhoff kan aanblijven als trainer van Excelsior ondanks dat de Kralingers dit seizoen zijn gedegradeerd uit de Eredivisie. Lokhoff kan zijn aflopende contract met een jaar verlengen.

'Het is goedkoop om een trainer te ontslaan omdat je degradeert,' zegt directeur Simon Kelder in het Algemeen Dagblad. Lange tijd was het onzeker of Lokhoff mocht aanblijven aangezien Kelder zich lange tijd niet in de discussie wilde mengen en zich op de vlakte hield.

'Je moet iemand beoordelen op zijn manier van werken,' aldus Kelder. 'Dat heeft Lokhoff tot grote tevredenheid van ons gedaan. Het wil toch niet zeggen dat hij geen goede trainer is omdat we toevallig zijn gedegradeerd? We hebben dit seizoen 27 punten gehaald. Met dat aantal had je er ook in kunnen blijven.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!