Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sonkaya in belangstelling Turkse clubs


1 mei 2008 - Fatih Sonkaya staat in de belangstelling van een aantal clubs uit Turkije. Dit seizoen huurt Roda JC de verdediger van FC Porto, zowel in Kerkrade als in Portugal heeft Sonkaya geen toekomst.

Ankaraspor en Genclerbirligi hebben volgens de regionale omroep L1 interesse in de rechtsbenige verdediger. Mocht Sonkaya naar Turkije verkassen zal het niet de eerste keer zijn dat de speler in dat land aan de slag gaat. In het seizoen 2004/2005 nam Besiktas de speler over van Roda JC. Sonkaya speelde er een seizoen voordat Co Adriaanse als coach van FC Porto hem naar Portugal haalde.

Overigens heeft Roda JC aan Nuelson Wau laten weten dat zijn contract niet wordt verlengd. Wau kwam in de winterstop transfervrij over van Willem II en tekende toen een contract voor een half seizoen met een optie voor nog een jaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!