Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wint in Heerenveen


1 mei 2008 - De finale van de playoffs om een ticket in de voorronde van de Champions League heeft Ajax binnen handbereik. De ploeg van Adrie Koster won vandaag in en tegen Heerenveen met 2-1. Aanstaande maandag is de thuiswedstrijd.

Heerenveen had in de eerste helft weliswaar het betere van het spel, de beste kansen waren toch echt voor Ajax. Zo verscheen Suarez oog in oog met Rob van Dijk terwijl Perez en Rommedahl respectievelijk de paal en de lat raakte.

Na 61 minuten spelen kwam Ajax op voorsprong door een treffer van Luis Suarez. Tien minuten later kwam SC Heerenveen al weer op gelijke hoogte na een knappe kopbal van Gerald Sibon. Lang stond het in het Abe Lenstra Stadion niet gelijk. Enkele minuten na de 1-1 was het Heitinga die scoorde.

In de resterende veertien minuten probeerde Heerenveen nog iets te forceren, onder meer met een extra aanvaller. Gescoord werd er in Friesland niet meer en daardoor heeft Ajax zichzelf een uistekende uitgangspositie gegeven voor een plaats in de finale.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!