Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schone goud waard voor De Graafschap


1 mei 2008 - Lasse Schone heeft voor De Graafschap de hoop levend gehouden dat de Superboeren ook komend seizoen in de Eredivisie actief zijn. De Finse middenvelder scoorde alle Doetinchemse goals in de 3-2 overwinning op de Braak tegen Helmond Sport.

Na zestien minuten spelen opende Schone in Helmond de score. De Graafschap leek een eenvoudige middag tegemeot te gaan. Vlak voor rust kwam Helmond Sport echter op gelijke hoogte door een goal van Habraken. Alles was in de tweede helft nog mogelijk.

Lasse Schone onderscheidde zich zelf door in de tweede helft tweemaal te scoren en De Graafschap daarmee op een 3-1 voorsprong zette. De 2-3 eindstand werd vijf minuten voor tijd op het bord gezet door Ilja van Leerdam. Aanstaande zondag is in Doetinchem de return.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!