Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag trakteert VVV op verlies


1 mei 2008 - VVV Venlo is de playoffs begonnen met een 1-0 verlies in en tegen Den Haag. Zondag zal VVV Venlo in de return moeten winnen om een derde wedstrijd af te dwingen anders is de ploeg van Wetzel gedegradeerd. Ook RKC Waalwijk ging onderuit. Op bezoek bij MVV werd met 1-0 verloren.

ADO Den Haag - VVV Venlo 1-0 (1-0)
Al in de eerste minuut van de wedstrijd kwam ADO Den Haag op voorsprong. Het was Wesley Verhoek die de score opende. Later zou blijken dat het de enige treffer van de middag zou zijn.

MVV - RKC Waalwijk 1-0 (0-0)
Voor bijna negenduizend toeschouwers ontving MVV in de eigen Geusselt RKC Waalwijk, de ploeg die op de laatste dag van de competitie net geen kampioen werd in de Jupiler League. MVV kwam vlak voor rust met een man minder na een rode kaart van Tom Daemen. Het bleek MVV niet te deren want in de tweede helft maakte Winkens de enige treffer van het duel.

FC Zwolle - FC Den Bosch 0-1 (0-0)
FC Den Bosch kan zich aanstaande zondag bij een gelijkspel plaatsen voor de finale van de playoffs om promotie naar de Eredivisie. De ploeg van Theo Bos won in en tegen Zwolle met 1-0 na een late goal van Arturo ten Heuvel. De wedstrijd lag enige tijd stil vanwege de slechte weeromstandigheden, onder meer onweer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!