Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC boekt kleine overwinning in Kerkrade


1 mei 2008 - NEC heeft vandaag in de playoffs om een plaats in het UEFA Cup toernooi uitstekende zaken gedaan. De ploeg van Mario Been zette de lijn van de afgelopen weken door en wist in Kerkrade met 1-0 te winnen van Roda JC.

Al na zes minuten spelen opende Bret Holman de score in Kerkrade. NEC kreeg nog een groot aantal kansen maar het zou blijven bij slechts 1-0 voor de bezoekers. Roda JC speelde ronduit teleurstellend.

Wel was er de nodige tumult in Kerkrade. Routinier Ger Senden viel vlak voor rust in voor Kah maar moest vlak na rust met een rode kaart het veld verlaten. Hierop ontstonden de nodige spreekkoren en scheidsrechter Nijhuis besloot het duel tijdelijk te staken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!