Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord neemt afscheid van Pardo


2 mei 2008 - Feyenoord neemt aan het einde van het seizoen afscheid van Sebastian Pardo, het aflopende contract van de Chileense middenvelder wordt niet verlengd. De Rotterdammers hebben ook besloten de optie om Michael Jansen niet te lichten.

De 26-jarige Pardo kwam vijf seizoenen geleden naar Rotterdam. In zijn beginperiode maakte Pardo een grote indruk, onder meer door een goal in de uitwedstrijd tegen Newcastle United. Het talent kwam er echter nooit helemaal uit en Pardo was dan ook nimmer een vaste waarde voor een lange tijd. Dit seizoen wordt Pardo verhuurd aan Excelsior.

Feyenoord neemt ook afscheid van Michael Jansen. De speler kwam in de winterstop transfervrij over van Vitesse maar werd direct doorverhuurd aan De Graafschap. Bij de Superboeren speelde de 23-jarige Jansen tot dusver zes competitieduels.

Naast Jansen en Pardo kregen doelman Erik Cummins, verdediger Omer Ozcelik en aanvaller Michael The te horen dat hun aflopende contract niet worden verlengd. Het drietal speelt dit seizoen bij de beloften van Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!