Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Persie lijkt naar Arsenal te vertrekken


20 januari 2004 - Robin van Persie vertrekt deze winterstop zo goed als zeker bij Feyenoord, zo meldt de Rotterdamse club in haar eigen krant. De jonge aanvaller komt er met Feyenoord niet uit over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt in de zomer van 2005 af. Geld is niet het belangrijkste voor de aanvaller, de interesse van Arsenal wel. De Engelse topclub wil de jonge aanvaller zo snel mogelijk bij de selectie halen.


Van Persie wil niets liever naar zijn droomclub Arsenal. De aanvaller bevestigt in de Feyenoord Krant dat het geen geldkwestie is. Feyenoord zal hem moeten verkopen aangezien men volgend jaar zomer anders Van Persie transfervrij moet laten vertrekken.

De talentvolle aanvaller wil graag als nummer tien opereren. Bij Feyenoord wordt hij echter nog altijd niet gebruikt op deze plaats. Dit is volgens Van Persie ook de reden waar hij wil vertrekken naar Arsenal. Bij de Engelse koploper zal hij de plaats gaan overnemen van Dennis Bergkamp. Feyenoord heeft een vraagprijs neergelegd van 6,5 miljoen euro. Onderhandelingen zijn in volle gang. Feyenoord voorzitter Van den Herik heeft al enkele malen gesproken met zijn collega David Dein van Arsenal.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!