Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente imponeert opnieuw tegen NAC


4 mei 2008 - FC Twente maakte opnieuw gehakt van NAC Breda. Na de thuiswedstrijd in Emmen met 3-0 gewonnen te hebben, won de ploeg van scheidend trainer Fred Rutten nu met 5-1 in Breda. FC Twente verzekerde zich van een finaleplaats voor een ticket in de voorronde van de Champions League maar sowieso al van UEFA Cup voetbal.

De wedstrijd lag enige tijd stil vanwege spreekkoren aan het adres van scheidsrechter Roelof Luinge. De ervaren scheidsrechter besloot Victor Sikora met een rode kaart van het veld te sturen nadat de aanvaller te laat was en hierop Twente-doelman Boschker neer schopte.

Op dat moment keek NAC Breda al tegen een achterstand aan maar uiteindelijk werd het dus een 5-1 overwinning. Stein Huysegems scoorde twee goals, de andere doelpunten kwamen op naam van Blaise N'Kufo, Edson Braafheid en van uitblinker Youssouf Hersi. Tussendoor had Csaba Feher nog wel tegengescoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!