Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lisse kampioen in Zaterdag Hoofdklasse A


4 mei 2008 - FC Lisse is kampioen in de Zaterdag Hoofdklasse A. Op bezoek bij Ter Leede uit Sassenheim werd met 2-0 gewonnen. Door een gelijkspel van concurrent Quick Boys tegen Barendrecht valt Lisse met nog een wedstrijd te gaan niet meer te achterhalen

Al vroeg in het doelpunt kwam Lisse op voorsprong. Uit een corner van Kevin Winter, die komend seizoen weer voor IJsselmeervogels speelt, scoorde toekomstig RBC Roosendaal speler Patrick Duarte. Ter Leede kreeg hierop een aantal kansen maar een doelpunt bleef uit, in de tweede helft was het Van der Heijden die er 2-0 van maakte.

Na afloop van de wedstrijd werd bekend dat concurrent Quick Boys punten had verspeeld. Hierop barste het feest los en werd later de gehele selectie toegejuicht op het stadshuis van Lisse door een groot aantal fans.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!