Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC krijgt derde wedstrijd


4 mei 2008 - RKC Waalwijk maakt nog altijd kans op promotie. De ploeg van Zeljko Petrovic ging in de heenwedstrijd nog met 1-0 onderuit tegen MVV maar vandaag werd in eigen huis orde op zaken gesteld. Hierdoor werd een derde wedstrijd afgedwongen.

RKC Waalwijk - MVV 2-0 (0-0)
Lange tijd leek MVV door te gaan naar de volgende ronde. De ploeg van Robert Maaskant had in Waalwijk immers aan een gelijkspel genoeg om door te gaan, doelpunten bleven lange tijd aan. De sfeer werd op het veld grimmiger onder meer door een aantal opstootjes.
MVV-doelman Serge van de Ban trapte na op Marvin Ogunjimi. Het voorval ontging in eerste instantie Nijhuis dus het spel werd hervat. Ogunjimi ging verhaal halen op Van de Ban. Scheidsrechter Nijhuis werd hierop geattendeerd door zijn assistent en beide spelers konden met rood het veld verlaten. RKC Waalwijk kreeg tevens een strafschop toegekend, deze werd gemist door Vink maar Obodai schoot in de rebound raak.
In de slotminuut kwam RKC zelfs met negen man te staan na een rode kaart van Hans Mulder (twee keer geel). RKC Waalwijk zou uiteindelijk met 2-0 winnen door een goal van Fred Benson diep in de blessuretijd, hierdoor hebben de Brabanders het thuisvoordeel in de derde wedstrijd. Woensdag is het derde en dus beslissende duel.

Overige uitslagen
VVV Venlo - ADO Den Haag 1-0 (ADO speelt woensdag thuis)
FC Den Bosch - FC Zwolle 1-2 (Zwolle speelt woensdag thuis)
De Graafschap - Helmond Sport 3-1 (De Graafschap door)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!