Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda meldt zich voor Van der Struijk


6 mei 2008 - Roda JC heeft zich officieel bij Willem II gemeld voor Frank van der Struijk. De Limburgers zouden de verdediger die in Tilburg nog een contract heeft voor een seizoen graag deze zomer overnemen.

Tot dusver wil Van der Struijk niet met de clubleiding van Willem II in gesprek over het verlengen van zijn contract, een eventuele transfer lijkt dan ook tot de mogelijkheden te behoren. Trainer en technisch directeur Andries Jonker van Willem II in het Brabants Dagblad: 'Frank wil zich sportief en/of financieel verbeteren. We wachten af met welk bod Roda komt'

Verdediger Thomas Baelum vertrekt in ieder geval uit Tilburg, dit vanwege persoonlijke redenen. Willem II heeft aan Steef Nieuwendaal en Lars Vorthoren laten weten dat het talentvolle duo op de nominatie staat om komend seizoen te worden verhuurd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!