Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Blind manager technische zaken Ajax


6 mei 2008 - Danny Blind keert via de hoofdingang weer terug in de Amsterdam ArenA, dat meldt Algemeen Dagblad op haar website. Blind wordt manager technische zaken van de Amsterdammers, hij volgt daarmee min of meer de opgestapte Martin van Geel op. Dit seizoen was Blind als technisch directeur werkzaam voor Sparta.

De 47-jarige Blind heeft bij Ajax al diverse functies gehad. Zo heeft hij een enorme staat van dienst als speler(372 competitieduels) maar was hij later ook nog jeugdtrainer, hoofd opleidingen, manager spelerszaken en hoofdtrainer. In 2006 werd Blind ontslagen als trainer van Ajax en opgevolgd door Henk ten Cate.

Blind begon dit seizoen als technisch directeur van Sparta Rotterdam, Aandewiel werd aangesteld als trainer. Al vroeg in het seizoen besloot Blind dat de trainer niet langer functioneerde en werd Aandewiel ontslagen. Nu mag Blind het bij zijn Ajax proberen. Overigens is de technische functie niet helemaal vergelijkaar met die van Van Geel aangezien ook Van Basten inspraak zal krijgen in het beleid.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!