Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Finale WK onder 20 jaar in Galgenwaard


20 januari 2004 - Zoals bekend wordt het WK voor spelers onder 20 jaar volgend jaar zomer in ons land gespeeld. Vandaag maakte de organisatie in Zeist bekend in welke plaatsen de wedstrijden worden gespeeld. Opvallend is dat er geen wedstrijden zullen worden gespeeld in bijvoorbeeld De Kuip, de Amsterdam ArenA, het Philips Stadion of De Gelredome. De organisatie heeft bewust gekozen voor kleinere stadions. De Galgenwaard heeft de finale toegewezen gekregen.

Het stadion van FC Utrecht zal ook de meeste wedstrijden hebben. In totaal worden er tien duels in het stadion afgewerkt. In Kerkrade (Parkstad Limburgs Stadion), Doetinchem (Vijverberg) en het stadion van Emmen worden allemaal acht duels gespeeld. In het Arke stadion (Enschede) en het stadion van Willem II (Tilburg) worden negen duels gespeeld. Het Parkstad Limburg Stadion heeft de openingswedstrijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!