Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Patrick Zwaanswijk


8 mei 2008 - Patrick Zwaanswijk hoeft zich geen zorgen te maken over zijn voetbaltoekomst. De ervaren verdediger kwam niet tot een akkoord met NAC Breda over een nieuwe verbintenis waarop in goed overleg is besloten deze zomer uit elkaar te gaan. Clubs uit binnen- en buitenland toonden reeds interesse.

Zaakwaarnemer Karel Jansen verwacht niet dat er snel duidelijkheid zal komen waar Zwaanswijk komend seizoen zal spelen. 'We hebben steeds gehoopt er met NAC uit te komen. We gaan nu pas verder kijken', aldus Jansen tegenover BN De Stem.

Er zouden geruchten zijn dat Zwaanswijk in een vergevorderd stadium zou zijn met Sparta Rotterdam maar dat zou grote onzin zijn. De 33-jarige Zwaanswijk is bezig aan zijn derde seizoen bij NAC Breda. Eerder kwam hij uit voor FC Utrecht en het Japanse Oita Trinita.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!