Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Blackburn Rovers praat over Emerton


6 juli 2003 - Blackburn Rovers manager Graeme Souness gaat volgende week voor het eerst praten met Brett Emerton over een eventuele overgang van de AustraliŽr naar zijn club, zo meldt RoversMad een website van Blackburn Rovers supporters.

Gisteren werd in de Engelse media al gemeld dat Blackburn Rovers concrete interesse hebben in Emerton en dat de club ook een van de drie Premier League teams is waarmee Feyenoord op dit moment onderhandelt. Souness hoopt dat hij Emerton voor 3 miljoen pond (+/- 4,5 miljoen euro) los kan weken bij Feyenoord. De oefenmeester zei Emerton al een aantal jaar te volgen. Als de gesprekken pas volgende week beginnen, ziet het er naar uit dat Emerton morgen gewoon van de partij is bij de eerste training van Feyenoord. (RoversMad / FR-Fans.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!