Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap lijkt zich te gaan handhaven


11 mei 2008 - De Graafschap lijkt ook komend seizoen in de Eredivisie te spelen. De ploeg van Jan de Jonge won de eerste ontmoeting tegen FC Zwolle in Zwolle met 3-1.

Niklas Tarvajarvi was opnieuw goud waard voor de Superboeren. Na 27 minuten spelen opende de Finse aanvaller de score na een blunder van Zwolle-doelman Diederik Boer. Vier minuten na de 1-0 maakte Tarvajarvi zijn tweede goal van de dag en daarmee had De Graafschap een comfortabele voorsprong bij rust in handen, dat was wel zonder Tarvajarvi die het veld met een schouderblessure moest verlaten.

De Graafschap vergat het karwei in Zwolle af te maken. Na 66 minuten had FC Zwolle zelfs haar aansluitingstreffer te pakken, na een
goal van Bram van Polen. In de laatste minuut van het duel werd de marge toch weer twee in het voordeel van De Graafschap. Diego Biseswar liet zien dat het op snelheid moeilijk is om hem te kloppen, de Feyenoord-huurling scoorde uit een uittrap van Van Fessem.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!