Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente wil Koster als nieuwe trainer


12 mei 2008 - Adrie Koster is een voorname kandidaat om de nieuwe trainer van FC Twente te worden, zo meldt AD Sportwereld. In Enschede klopte men eersrt aan bij Ron Jans maar deze wilde FC Groninge nog niet verlaten. Nu is Koster de beoogde vervanger van Fred Rutten die naar Schalke '04 verkast.

In een eerder stadium klopte PSV al eens aan bij Koster voor het assistentschap. Ajax stak daar toen een stokje voor, mogelijk omdat het een concurrent betrof. FC Twente gaat nu een nieuwe poging wagen. Normaliter zou Koster komend seizoen de beloften van Ajax gaan trainen.

Saillant detail is dat FC Twente en Ajax momenteel strijden om een plaats in de voorronde van de Champions League. FC Twente won het eerste duel met 2-1, komende week volgt de return in de Amsterdam ArenA.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!