Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Deurne kampioen in Zondag Hoofdklasse B


12 mei 2008 - Deurne is bezig aan een opmars in het Nederlandse amateurvoetbal. Vorig jaar zomer promoveerde het pas de promotie naar de Zondag Hoofdklasse B, vandaag mocht men het kampioenschap vieren.

Eerder dit seizoen kwam Deurne in de KNVB Beker uit tegen Feyenoord, om het duel mogelijk te maken moest worden uitgewek (foto) en naar het stadion van Helmond Sport. Door een 4-2 uitoverwinning op Meerssen mocht de club van trainer Bas Gosgens zich als kampioen kronen. Runner-up was UNA uit Zeelst, het eindigde op vier punten achterstand. Nummer drie werd Papendrecht op zes punten achterstand. UDI'19 en Geldrop/AEK zijn de degradanten, terwijl Schijndel nog een promotie/degradatie wedstrijd zal moeten spelen.

Hollandia kroonde zich al enkele weken geleden kampioen in de Zondag Hoofdklasse A. Het onttroonde algeheel amateurkampioen Argon uit Mijdrecht dat op zes punten achterstand eindigde. Nummer drie werd VVSB dat op negen punten achterstand eindigde. DWS en DCV zijn gedegradeerd, DWV moet nog een barragewedstrijd spelen.

Achilles '29 kroonde zich als kampioen van de Zondag Hoofdklasse C door in de Groesbeekse derby van De Treffers te winnen, het werd vanmiddag 3-2. De Treffers eindigde overigens op vier punten van de kampioen. WKE en FC Lienden volgen op respectievelijk negen en elf punten. Rheden (dat met maar liefst 8-1 thuis verloor van Lienden) en Enschede spelen komend seizoen in de eerste klasse.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!