Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen aast op talent ADO Den Haag


13 mei 2008 - SC Heerenveen heeft zich officieel bij ADO Den Haag gemeld voor verdediger Daryl Janmaat. De pas achttienjarige rechtsback is sinds oktober 2007 een vaste waarde in het elftal van ADO. Naast Heerenveen zouden ook een club uit de Engelse League One en Sparta interesse hebben in de jeugdinternational.

Janmaat begon het seizoen nog op basis van een amateurcontract maar ligt in Den Haag inmiddels vast tot en met de zomer van 2010 met een optie voor nog eens een jaar.

Algemeen directeur Harm de Boer in AD Sportwereld: 'We weten dat hij moeilijk te houden is, maar Daryl past in de plannen voor onze voetbaltoekomst. We zouden het ook verstandiger vinden voor zijn ontwikkeling als hij nog een jaartje bij ADO Den Haag blijft.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!