Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drie versterkingen voor RBC


14 mei 2008 - RBC Roosendaal heeft zich voor komend seizoen versterkt met drie spelers. Het gaat om middenvelder John Schot (HSV Hoek) en de aanvallers Tim Peters (RKC Waalwijk) en Patrick Duarte (FC Lisse).

De 23-jarige Tim Peters had een aflopend contract bij RKC Waalwijk en kan derhalve transfervrij de overstap maken naar Roosendaal. In West-Brabant lag een tweejarig contract voor de voormalig speler van De Graafschap klaar met een optie voor een derde seizoen.

Patrick Duarte (foto) kende een uitstekend seizoen bij FC Lisse waarmee hij kampioen werd van de Zaterdag Hoofdklasse A. De vleugelaanvaller bezorgde zijn aanvallers bij Lisse de nodige assists en scoorde zelf dit seizoen zesmaal. Duarte speelde in het verleden in de jeugd van Ajax en ADO Den Haag.

John Schot vertrok in de winterstop bij HSV Hoek. De buitengewoon talentvolle middenvelder speelde eerder al eens in de jeugd van RBC Roosendaal maar werd al snel door PSV naar Eindhoven gelokt. Schot speelde nog voor Oranje onder 19. De 24-jarige Schot hield sinds zijn vertrek bij Hoek zijn conditie bij RBC al op peil.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!