Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Patrick Zwaanswijk blijft toch bij NAC


15 mei 2008 - Patrick Zwaanswijk blijft dan toch bij NAC Breda. Na een gesprek met technisch directeur Earnest Stewart heeft Zwaanswijk besloten de aanbieding van NAC alsnog te accepteren, zo schrijft de club op haar eigen website.

Zwaanswijk en NAC Breda leken na drie seizoenen uit elkaar te gaan. De 33-jarige verdediger was van mening dat uit de aanbieding van NAC te weinig waardering sprak. Nu is de routinier dan toch akkoord gegaan met een contract van een seizoen met de mogelijkheid een tweede jaar te verdienen indien hij voldoende speelminuten maakt. De regeling van het aantal speelminuten is versoepeld in het voordeel van Zwaanswijk.

'Patrick is niet alleen een goede verdediger maar ook een ware ambassadeur voor de club', aldus Stewart. 'Vandaar dat we hebben afgesproken dat we onderzoeken op welke manier Patrick aan de club verbonden zou kunnen worden na zijn actieve voetbalcarrière.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!