Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bombarda weet niets van overgang


21 januari 2004 - De media spreken elkaar nog tegen. Is de overgang van Mariano Bombarda van Feyenoord naar De Graafschap nu wel of niet bijna rond ? RTL Sport zegt dat de overgang dichtbij is, Feyenoord.nl zegt dat de speler de 2e seizoenshelft gewoon voor Feyenoord zal blijven uitkomen. Ook de aanvaller in kwestie weet van niets zo laat hij weten op de website van Feyenoord.

Op Feyenoord.nl komt de speler zelf nog aan het woord en kan alleen maar lachen om allerlei speculaties: "Ik weet van niets. Van een overgang naar een andere club is geen sprake. Zulke verhalen kloppen niet." Wel is zeker dat de speler transfervrij mag vertrekken. Komende zomer loopt overigens zijn contract bij Feyenoord ook af. (Superboeren.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!