Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arveladze keert terug bij AZ


2 juni 2008 - Shota Arveladze staat welwillend tegenover een terugkeer naar AZ. De Georgische aanvaller wordt gezien als de perfecte verbindingsman tussen de selectieleden onderling alsmede die in combinatie met de technische staf.

Officieel kan Arveladze bij AZ komend seizoen niet op de bank zitten als assistent-trainer, hiervoor ontbreken de juiste papieren. Een mogelijkheid is echter om de aanvaller bijvooreeld als veldspeler op de bank te zetten of in een baan als teammanager of iets dergelijks.

Arveladze voelt wel iets voor een terugkeer naar Alkmaar. Vorig seizoen vertrok de aanvaller naar het Spaanse Levante en zag zijn AZ een zeer teleurstellend seizoen draaien mede door dat de hierachie binnen de selectie ouiteen was gevallen. Nu zou Arveladze voor twee jaar gaan tekenen in Alkmaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!