Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Braziliaanse versterking voor Heerenveen


3 juni 2008 - Opnieuw een Braziliaanse versterking voor SC Heerenveen. Lange tijd keken de Friezen voornamelijk op de Scandinavische markt maar na Afonso Alves (inmiddels Middlesbrough) en Paulo Henrique komt daar nu weer een nieuwe Braziliaanse aanvaller bij. Pedro Beda luidt de naam, de negentienjarige aanvaller komt over van Flamengo.

De 1.85 meter lange Beda tekende in Friesland een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog eens twee jaar. Beda moet zich komend seizoen in Friesland ontwikkelen als de opvolger van Gerald Sibon die het einde van zijn loopbaan nadert.

'Met Alves heeft de Zuid-Amerikaanse markt zich voor Heerenveen geopend. Onze contacten worden steeds beter. Heerenveen is geen onbekende meer voor clubs, spelers en zaakwaarnemers. Ze nemen soms zelf ook contact met ons op. Dat maakt het zaken doen een stuk eenvoudiger', aldus Heerenveen directeur Yme Kuiper op de website van de Friezen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!