Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelse interesse voor Samir El Gaaouiri


22 januari 2004 - Samir El Gaaouiri mag bij Fortuna Sittard per direct vertrekken. Ondanks dat hij jeugdinternational is zal zijn contract komende zomer niet verlengd worden. El Gaaouiri zou te weinig rendement hebben met zijn acties. De aanvaller hoeft in ieder geval niet te treuren, zo wel Charlton Athletic als Derby County hebben hun interesse kenbaar gemaakt bij de zaakwaarnemer van de jonge Fortuna speler.

Fortuna wil best meewerken aan een transfer. Wel is het zo dat de club de opleidingsvergoeding voor El Gaaouiri wil ontvangen. Aangezien Fortuna Sittard met haar jeugdopleiding tot de beste van Nederland behoord, kan men 400.000 euro vragen voor de speler. ,,Samir mag inderdaad naar een andere club, maar we laten hem niet zonder slag of stoot gaan'', verklaart technisch manager Fred van Barneveld in het Limburgs Dagblad. ,,De vraag is of die Engelse kandidaten dat ervoor over hebben.''Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!