Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC Roosendaal legt Esad Razic vast


7 juli 2003 - RBC heeft zich versterkt met Esad Razic. De aanvaller tekende een twee jarig contract. RBC en Razic zouden pas na de vakantie van de speler verder onderhandelen, maar zijn er toch eerder uitgekomen. Razic kan zowel links in de aanval als op het middenveld uit de voeten.

De 20-jarige speler speelde afgelopen seizoen voor het Spaanse Racing club de Ferrol en kwam daarvoor twee seizoenen uit voor FC Den Bosch. Razic was in april dit jaar al op proef bij RBC. Volgens Voetbal International zal RBC de komende week de Liberiaanse international Prince Daye op proef hebben. De 25-jarige linksbuiten speelde eerder voor Club Africain (TunesiŽ), Real Republican (Ghana), Invincible Eleven IE (Liberia). Daye was de afgelopen 6 jaar actief voor het Franse Bastia en is transfervrij. (RBC.surft.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!