Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mannschaft niet meer favoriet voor titel


13 juni 2008 - Die Mannschaft is niet langer de grote favoriet op dit Europees Kampioenschap. Gisteren verloor de ploeg van bondscoach Joachim Low met 2-1 van het Kroatische nationale team. Spanje en Portugal worden door de bookmakers nu als de grote favorieten gezien.

Ten opzichte van gisteren is er niets verandert aan de favorietenrol van het Nederlands Elftal. Nog altijd wordt zeven maal de inleg uitgekeerd indien er een weddenschap wordt geplaatst op een nieuwe Europese titel van Oranje. Na de wedstrijd van vanavond tegen Frankrijk gaat dat uiteraard nog wel veranderen.

Grootste stijger in het klassement van Unibet zijn de Kroaten. Gisteren had de ploeg van Bilic nog een quotering van 20 keer de inzet, dat is inmiddels 10 maal de inleg geworden.

Een overzicht van Unibet (wed nu!)
Spanje - 5,25 (maal de inleg indien Duitsland Europees Kampioen)
Portugal - 5,50
Duitsland - 7,00
Nederland - 7,00
Kroatie - 10,0
Italie - 12,00
Frankrijk - 12,00
Tsjechie - 22,00
Zweden - 35,00
Roemenie - 40,00
Rusland - 50,00
Turkije - 65,0
Polen - 100,0
Griekenland - 200,0
Oostenrijk - 300,0

Wed nu 50 euro GRATIS als nieuw lid van UNIBET!!!!!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!