Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Babos voor vier seizoenen naar Feyenoord


22 januari 2004 - Het is eindelijk officieel. Gábor Babos is de komende vier seizoenen de nieuwe doelman van Feyenoord. De Hongaarse doelman heeft bij NAC Breda komende zomer een aflopend contract en kan zodoende transfervrij vertrekken. De 29 jarige doelman speelde al sinds de zomer van 2000 bij NAC toen hij overkwam van MTK Boedapest. De geruchten rond van Babos en Feyenoord deden al sinds augustus de ronde.


Feyenoord probeerde Babos al eens eerder te halen naar Rotterdam. Toentertijd struikelde Feyenoord over de vraagprijs van NAC voor Babos. De doelman moest toentertijd de opvolger worden van de naar Liverpool vertrekkende Dudek. Uiteindelijk koos Feyenoord voor Edwin Zoetebier die door de komst van Babos nu helemaal mag vertrekken uit De Kuip. Zoetebier heeft bij Feyenoord nog een contract tot en met de zomer van 2005.

Zoetebier mag de club zoals bekend komende zomer verlaten. Patrick Lodewijks zal de nieuwe tweede doelman worden bij de komst van Babos. Feyenoord lichtte namelijk de optie in zijn contract om nog 1 seizoen door te gaan. Zeljko Petrovic wordt de nieuwe assistent van Gullit. Momenteel is Petrovic nog actief als speler bij RKC, volgend seizoen dus als assistent-coach. In februari wordt meer duidelijkheid gegeven over de toekomst van Mario Been en John Metgod bij de Rotterdamse club.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!